En kvalitativ och seriös byggfirma

Hej igen alla mina fina och underbara läsare, varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Det här med byggfirma i Huddinge är ett ämne som jag skriver om lite då och då, och som jag idag kommer att ta upp ännu en gång. Jag anlitade för ett tag sedan firman Ettans el & design AB, som hjälpte mig med det här med att bygga vår nya altan. Som ni säkert har koll på, har jag haft väldigt svårt att hitta ett företag som har kunnat hjälpa mig med det här med vårt altanbygge, då jag faktiskt inte tidigare känt att det finns något byggföretag som känns seriöst och professionellt. Just Ettans el & design AB fick jag rekommenderat till mig utav en kollega till mig, som även hon anlitat just detta företag när hon och hennes man i somras byggde en altan på baksidan av trädgården. Detta kändes därför som ett självklart val för mig, då min kollega blivit otroligt nöjd med just Ettans el & design AB. Jag fick ett gott bemötande redan från första mötet, och företagets anställda såg verkligen till att vi som kunder skulle få det precis så som vi ville ha det, vilket kändes riktigt skönt.

De tidigare företag som jag kontaktat, har inte på samma sätt arbetat med den typ av kundservice som Ettans el & design AB gör så bra. Det är såklart otroligt viktigt att arbete med just kundservice som företag, då alla typer av företag behöver detta för att kännas pålitliga och trovärdiga. Resultatet blev riktigt bra, och hela familjen är så otroligt nöjda med den nya altanen i vår trädgård. Det känns så skönt att äntligen ha en plats där vi kan sitta utomhus och äta frukost och middag när det är lite varmare utomhus. Jag vill verkligen stark rekommendera Ettans el & design AB, till er läsare som är i behov av bygghjälp och som befinner er i Huddinge, Tyresö eller Haninge med omnejd.