Företag som hjälpt mitt självförtroende

Beauty by Jenna

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka så här långt. Ni är många som har frågor och funderingar kring kosmetisk tatuering i Södertälje. Som ni säkert vet har jag gjort en kosmetisk tatuering av ögonbrynen, och då jag är så otroligt nöjd, vill jag idag passa på att tipsa er om företaget som jag vände mig till gällande detta, nämligen Beauty by Jenna. Beauty by Jenna är en salong som jag fick rekommenderat till mig utav en kollega till mig, som även hon gjort en kosmetisk tatuering hos detta företag. Jag är otroligt nöjd med den service som jag fick hos Beauty by Jenna, och inte minst kundservicen. Personalen hos detta företag är helt otroliga, och ser till så att man som kund alltid blir 100 procent nöjd med den hjälp som man får. De är dessutom otroligt skickliga och kunniga när det kommer till just kosmetiska tatueringar, och gjorde ett helt fantastiskt arbete med mina ögonbryn. Jag har alltid haft väldigt ljusa ögonbryn och jag har inte heller tyckt om formen på mina bryn, då jag inte tycker de passar mitt ansikte. Jag anser att hela mitt utseende har fått ett stort lyft, då jag nu har ögonbryn som passar mitt ansikte mycket bättre.

Beauty by Jenna var otroligt duktiga på att förstå mina önskemål och behov, och gav även tips på hur man skulle kunna gå till väga för att jag skulle kunna bli riktigt nöjd. Jag är så otroligt tacksam och glad över den hjälp som jag fått utav Beauty by Jenna, då jag nu fått ett bättre självförtroende. Jag kan nu gå osminkad i princip vart som helst utan att känna mig obekväm, vilket är en så stor lättnad för mig. Då ni som sagt är en hel del som har frågat mig om just detta, vill jag verkligen tipsa er som befinner er i Botkyrka eller Södertälje med omnejd, att vända er till Beauty by Jenna.